Στέφη
Στέφη @cook_8450465
Μακεδονία,Ελλάδα

Για τους λάτρεις της ρόκας, μια κάπως γλυκόξινη σαλάτα χάρη στο μέλι και το μπαλσάμικο! Την εμπνεύστηκα χάριν της λαχτάρας μου για κάτι ξινό αλλά παράλληλα με γλυκιά γεύση. Δοκιμάστε την!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Εννοείτε πως ο καθένας μπορεί να κάνει αυξομειώσεις στα υλικά του ντρέσιγκ σύμφωνα με τις δικές του γευστικές προτιμήσεις.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 ατομα
  1. 1 ματσάκι ρόκα
  2. παρμεζάνα κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  3. Για το ντρέσιγκ
  4. 1 κ.σ. μέλι
  5. 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
  6. 4 κ.σ. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε κόβουμε την ρόκα και την βάζουμε στην πιατελα.

  2. 2

    Αλατίζουμε.

  3. 3

    Καθαρίζουμε και κόβουμε σε τέταρτα το πορτοκάλι, μετά σε λεπτές φετούλες και το προσθέτουμε στην ρόκα.

  4. 4

    Βάζουμε το κουκουνάρι από πάνω και τέλος τα λεπτοκομμένα φύλλα της παρμεζάνας.

  5. 5

    Κάμουμε το ντρέσιγκ, χτυπώντας όλα τα υλικά σε ένα σέικερ και περιχύνουμε από πάνω.

Αντιδράσεις

Σχόλια (10)

vassiliki2
vassiliki2 @cook_8450765
το dressing με το μέλι είναι εξαιρετικό. Το βάζω πάντα στην πράσινη σαλάτα. Αν θέλετε μπορείτε να πάρετε απο το super market λευκό μπαλσάμικο, το οποίο ειναι πολύ γευστικό και επίσης δημιουργεί ωραίο παρουσιαστικό στην σαλάτα γιατί δεν ειναι μαύρο.

Από

Στέφη
Στέφη @cook_8450465
στις
Μακεδονία,Ελλάδα