Ρόκα με ρόδι και σπανάκι
Λίγα μυστικά ακόμα
ΠαραλαγέςΜπορούμε αντί καρύδι να χρησιμοποιήσουμε κουκουνάρι ή κάσιους . Μπορούμε να προσθέσουμε κομμάτια ξυνόμηλου και κρουτόν .
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά τα λαχανικά με άφθονο νερό.
-
2
Κόβουμε με το χέρι τη ρόκα και το σπανάκι.
-
3
Ρίχνουμε τα σπόρια από το καθαρισμένο ρόδι.
-
4
Χτυπάμε 2 κουταλιές μπαλσάμικο 1 κουταλιά λάδι και 1 νερό μαζί με το αλάτι και πιπέρι στο σέικερ.
-
5
Περιχύνουμε τη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
-
6
Ψήνουμε στην τοστιέρα ή το γκρίλ το τυρί.
-
7
Ρίχνουμε μικρά κομμάτια απο το ψημένο τυρί στη σαλάτα και ανακατεύουμε ξανά. Πασπαλίζουμε με τα καρύδια.
-
8
Αν επιθυμούμε στολίζουμε περιμετρικά τη σαλάτα με ντοματίνια κομμένα στα δύο.
Σχόλια