κύρια φωτογραφία συνταγής Ρολά από κρέπες

Ρολά από κρέπες

Μαγειρεύτηκε 1 φορά
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 10 κρέπες
  2. 1 φλυτζάνι τσαγιού τριμμένο τυρί ένταμ
  3. 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ψιλοκομμένες μαύρες ελιές (χωρίς κουκούτσι)
  4. 2 κουταλιές σούπας μουστάρδας
  5. 2 κουταλιές σούπας κέτσαπ
  6. 1/2 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη φέτα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μπολ ανακατεύετε το σαλάμι ψιλοκομμένο, το ένταμ, τη μουστάρδα, το κέτσαπ και τη φέτα. Απλώνετε το μείγμα πάνω στις μισές κρέπες, καλύπτοντας καλά με τις υπόλποιπες. Τυλίγετε το κάθε "σάντουιτς" σε σφιχτό ρολό, τυλίγετε σε μεμβράνη και βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.

  2. 2

    Τις βγάζετε από το ψυγείο, αφαιρείτε την μεμβράνη και κόβετε διαγώνια το κάθε ρολό σε κομμάτια πάχους 2 δαχτύλων.

  3. 3

    Τοποθετείτε τα κομμάτια με το άνοιγμα προς τα κάτω, σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε στους 250 βαθμούς, για 5-6 λεπτά. Σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

yummyyy
yummyyy @cook_8451553
Τα έκανα στα γενέθλια του γιου μου και μας αρεσαν πολυ!

Από

bassie
bassie @cook_8449672
στις