Vinny
Vinny @cook_Vinny83
,

Ρολάκια ομελέτας με cheddar και καπνιστή γαλοπούλα για πρωινό ή σαν κρύα επιλογή για μπουφέ.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τη συνταγή τη βρήκα στο portokalinews.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

7 Minutes
1 πιάτο με ρολάκια
  1. 2 κουταλιές της σούπας γάλα
  2. 2 φέτες cheddar (χρησιμοποίησα τετηγμένο)
  3. λίγο πιπέρι
  4. 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε το πιπέρι.

  2. 2

    Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το λάδι.

  3. 3

    Ρίχνουμε το μείγμα με τα αυγά και μόλις ψηθεί από τη μια πλευρά γυρίζουμε προσεκτικά την ομελέτα και από την άλλη πλευρά να ροδοκοκκινίσει. Προσοχή να μην σπάσει (καλύτερη είναι η μέθοδος με το πιάτο).

  4. 4

    Μόλις ψηθεί και από την άλλη πλευρά, την τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για 2-3 λεπτά.

  5. 5

    Μεταφέρουμε την ομελέτα σε 1 κομμάτι αλουμινόχαρτο και βάζουμε πρώτα τη γαλοπούλα και από πάνω δίπλα δίπλα τις 2 φέτες cheddar. Τυλίγουμε σε ρολό, σφίγγοντας λίγο τις άκρες για να μην ανοίξει (σαν καραμέλα).

  6. 6

    Εάν τη φάμε ζεστή περιμένουμε 3-4 λεπτά να λιώσει το τυρί, εάν τη φάμε κρύα την τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να την καταναλώσουμε.

  7. 7

    Ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και τοποθετούμε 4-5 οδοντογλυφίδες σε ίσες αποστάσεις στο ρολό της ομελέτας. Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (2)

anastasia19
anastasia19 @Anastasia1908
Σιγουρα ειναι νοστιμη,ειμαι και λατρεις των αυγων!!!

Από

Vinny
Vinny @cook_Vinny83
στις
,