Ρολάκια σφολιάτας με τυρί

Bαθμολογία: 4.8409
       
 
132 ψήφοι
,

Περιγραφή

Νόστιμα και γρήγορα ρολάκια σοφολιάτας με τυρί φέτα και ντομάτα, που μπορείτε να εμπλουτίσετε με ότι τραβάει η όρεξη σας.

Ρολάκια σφολιάτας με τυρί

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 πακέτο σφολιάτα (2 φύλλα)
  • 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε πολύ μικρά κυβάκια
  • 2 κούπες φέτα τυρί σε τρίμματα
  • ρίγανη
  • σκόνη σκόρδο
  • λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
  • Προαιρετικά: ψιλοκομμένο ζαμπόν, bakon, ελιές, πιπεριά ψιλοκομμένη, και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Με τυρί
Μέθοδος: Φούρνου
Περιέχει: Ντομάτες , Τυριά , Σκόρδο
Ειδικές περιστάσεις: Για μπουφέ
Κόστος:
(19 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(19 ψήφοι)
Προετοιμασία: 15' (18 ψήφοι)
Mαγείρεμα: 27' (18 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Παίρνουμε το φύλλο της σφολιάτας και το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.
  2. Στρώνουμε πάνω τα κυβάκια ντομάτας και το τυρί.
  3. Πασπαλίζουμε με τη σκόνη σκόρδο, και τη ρίγανη.
  4. Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό προσεχτικά.
  5. Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε φετάκια από το ρολλό μας πάχους ενός δαχτύλου περίπου
  6. Στρώνουμε τα ρολλάκια ξαπλωτά σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
  7. Επαναλλαμβάνουμε και με το άλλο φύλλο την ίδια διαδικασία.

Λίγα μυστικά ακόμα

Οι ντομάτες που θα χρησιμοποιήσουμε καλό θα είναι να μην έχουν πολύ ζουμί, διαφορετικά αφού τις ψιλοκόψουμε τις στραγγίζουμε καλά πριν τις χρησιμοποιήσουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα τυριά εκτός της φέτας ακόμη και ροκφόρ. Είναι υπέροχη συνταγή για μπουφέ. Γίνονται ανάρπαστα!!!

Σχετικές συνταγές

    161 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από ekpatisserie, 20-3-17  
    Μόλις τα έβγαλα από το φούρνο.Αφρατα και μυρωδάτα,πραγματικά γίνονται ανάρπαστα !!!!
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενο > Τέλος >>

    117 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από AnnitaV, 12-10-09  
    #
    Σχόλιο από Aleksandra, 12-10-09  
    Την φτιάχνω κι εγω αυτή την συνταγή.
    Μπράβο Ελένη είναι ενα καταπλικτικό μεζεδάκι για ολες τις ωρες!!
    #
    Σχόλιο από Zouzouna, 24-10-09  
    FANTASTIC!!!!! Ti oraia idea kai h efarmogh tis super eukolh!!!! Thank you :)
    #
    Σχόλιο από ΚΑΡΜΕΝ, 24-10-09  
    Ξανά μπράβο σου, τα ξαναέκανα σήμερα και εξαφανίστηκαν!!!! όταν κόβουμε τα ρολάκια για να μην μας κολλάει η σφολιάτα βρέχουμε το μαχαίρι μας.
    #
    Σχόλιο από Billie, 25-10-09  
    Πολύ νόστιμα και πολύ γρήγορα στην παρασκευή τους!Λατρεύω και τη σφολιάτα οπότε καταλαβαίνετε...!
    #
    Σχόλιο από twins, 25-10-09  
    πολυ ευκολο και γρηγορο. μονο που οταν το φτιαξεις πρεπει να το φας οταν ειναι ζεστο
    #
    Σχόλιο από elinav, 30-10-09  
    Ελένη μου για μένα οι συνταγές σου είναι εγγύηση. Εύκολα, γρήγορα, νόστιμα! Σ'ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας αυτές τις καταπληκτικές ιδέες που κατεβάζει το κεφαλάκι σου.
    #
    Σχόλιο από kastana, 8-11-09  
    Νόστιμο,εύκολο κι όμορφο. Μπράβο!
    #
    Σχόλιο από maristefan, 9-11-09  
    Γρήγορο, νλοστιμο και με όμορφα χρώματα για όλες τις αισθήσεις. Μου άρεσαν πολύ
    #
    Σχόλιο από maggy, 12-11-09  
    καλα τελειο το εκανα στα γενεθλεια της κορης μου και εγινε χαμος δεν εμεινε κομματακι
    #
    Σχόλιο από Sol81, 12-11-09  
    Ολα τα πηρουνακια, πολύ ωραία συνταγή με πολλές δυνατότητες παραλλαγής.
    #
    Σχόλιο από klea, 17-11-09  
    πολυ ωραια συνταγη!βγηκαν νοστιμοτητα!
    #
    Σχόλιο από Eleni.Τhes, 22-11-09  
    Νοστιμα και πολυ ευκολα!!
    #
    Σχόλιο από venetia, 9-12-09  
    ΑΚΥΡΟ ΒΡΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ!!!!!!
    ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ!!!
    #
    Σχόλιο από Elif, 14-12-09  
    #
    Σχόλιο από lenale, 16-12-09  
    Πολύ νόστιμα!!!
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 16-12-09  
    Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Χαίρομαι πολύ που σας αρέσουν!!!
    #
    Σχόλιο από Bambam, 2-1-10  
    Εξυπνο κ γρηγορο για μπουφε,σνακ τραπεζι.Ευχαριστουμε
    #
    Σχόλιο από ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ, 3-1-10  
    Πάρα πολύ ωραία.Τα έφτιαξα εχθές για μπουφέ και όλοι ξετρελάθηκαν.
    #
    Σχόλιο από tonia13v, 14-1-10  
    Πολύ νόστιμα και πολύ γρήγορα η κορη μου ξετρλάθηκε και θέλει να της τα ξαναφτιάξω να τα πάρει στο σχολειο
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

    19 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από venetia, 9-12-09  
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΜΠΟΡΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΣΕΡΙ Ή ΜΑΝΟΥΡΙ?
    Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΕΤΑ...ΕΓΩ 1 ΚΙΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΙΑ ΜΟΥ!!!!
    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΩΡΑΙΟ 'Η ΑΝΟΣΤΟ?
    #
    Σχόλιο από gioted, 2-3-10  
    Θέλω να το φτιάξω σήμερα, και να το ψήσω αύριο. Προτιμότερο να το έχω έτοιμο σε ρολό και να το κόψω πριν το ψήσω ή να το έχω στο ψυγείο έτοιμο κομμένο?

    #
    Σχόλιο από elenikolas, 4-3-10  
    gioted είναι προτιμότερο να το βάλεις ολόκληρο το ρολό στο ψυγείο αρκεί η ντομάτα που θα βάλεις να μην έχει πολλά υγρά. Το κόβεις την επόμενη και τα ψήνεις κανονικά.
    #
    Σχόλιο από maria86c, 24-4-10  
    Μπορεί κάποιος που δοκίμασε τη συνταγή να μου πει στους πόσους βαθμούς τα ψήνουμε και για πόση ώρα περίπου για να μπορέσω να υπολογίσω το χρονο ετοιμασίας? Επειδή κ εγώ θα τα κάνω από το πρωί για να τα ψήσω το βράδυ σε τραπέζι για να αποφύγω τα ζουμιά ντομάτας σκέφτομαι να βάλω λιαστή ντοματα!τι λετε?
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 28-4-10  
    maria86c συγνώμη που δεν σου απάντησα άμεσα. Απ΄τη βαθμολογία κατάλαβα ότι όλα πήγαν μια χαρά. Η θερμοκρασία ψησίματος είναι 180-200 βαθμούς πάνω κάτω αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Τώρα για τη λιαστή ντομάτα δεν ξέρω πως θα γίνουν δεν την έχω δοκιμάσει, αν την έφτιαξες με λιαστή ντομάτα πες μας αν ήταν καλή.
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 18-11-10  
    maristathi δεν μου έχει συμβεί ποτέ να κολλήσουν καθώς η σφολιάτα περιέχει αρκετό βούτυρο. Να φανταστείς τα έχω ψήσει και σε σκέτο ταψί λόγω έλειψης λαδόκολλας. Ίσως να φταίει η λαδόκολλα που χρησιμοποίησες. Δοκίμασε να βάλεις μια άλλη μάρκα λαδόκολλας. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 30-7-11  
    Χαίρομαι που τα απολαμβάνετε!! υπέροχες οι φωτογραφίες σας!!
    Ναυσικάκι μάλλον η σφολιάτα σου έφταιγε. Κρύα δεν είναι τόσο αφράτα όσο ζεστά. Αλλά σκληρά όχι. Μήπως έσφιξες πολύ το ρολό πριν το κόψεις?
    #
    Σχόλιο από Ναυσικά, 30-7-11  
    Μπα, όχι... Τι να πω, νομίζω ότι μάλλον έφτιαγε η σφολιάτα... Δεν πειράζει όμως, αυτό έλειπε για να γίνουν τέλεια, κατά τ' άλλα ήταν άψογα και ΣΙΓΟΥΡΑ θα τα ξαναφτιάξω! Από το να παίρνεις έτοιμα, ο κόπος τους είναι ελάχιστος!
    #
    Σχόλιο από efrossyni, 6-9-11  
    Καλημέρα! να ρωτήσω κάτι κι εγώ... πόσα ρολάκια βγαίνουν περίπου με τα 2 φύλλα σφολιάτας? Σκέφτομαι να τα φτιάξω και να κεράσω τους συναδέλφους μου στο γραφείο στη γιορτή μου!
    #
    Σχόλιο από fairy369, 7-10-11  
    ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΗ Κ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!!!ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΜΕΣΩΣ! ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ.ΠΑΡΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΟΙ ΡΟΔΕΛΕΣ... ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ?ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΦΙΧΤΟ?
    #
    Σχόλιο από viktoriap, 31-3-12  
    Πανεύκολα και πεντανόστιμα! Συγχαρητήρια για τη συνταγή! Ήθελα μόνο να ρωτήσω εάν τα έχει καταψύξει καμιά σας! Για να τα ψήσουμε χρειάζονται ξεπάγωμα ή όχι?
    #
    Σχόλιο από ΣΟΚΟΤΡΕΛΑ, 16-11-12  
    Ωραια ιδεα για το μπουφε γενεθλιων αλλα αν τα φτιαξω το πρωι ως το βραδυ θα ειναι ακομα ενταξει για να φαγωθουν? (Η απορια μου ειναι λογω της σφολιατας που ειναι καπως ευαισθητη στην υγρασια και χανει γευση αναλογα με την παρασκευη οταν κρυωσει.)
    Ευχαριστω.
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 17-1-13  
    nanat για τη γεύση δεν μπορεί να αρέσει σε όλους περί ορέξεως... Όσο για την εμφάνιση ωφείλεται καθαρά σε δικό σου παράγοντα. Όπως βλέπεις στις φώτος από τόσα άτομα που τα έφτιαξαν και τα βαθμολόγισαν είναι μια χαρά. Οπότε δεν φταίει σε αυτό η συνταγή.

    maggie123 η αλλαγή των υλικών είναι τόσο εκτεταμένη που στην ουσία έφτιαξες μια εντελώς διαφορετική συνταγή, ίσως και εμένα με τα ίδια υλικά να μη μου άρεσε.
    #
    Σχόλιο από july88, 12-1-14  
    Αν τα ψήσω σχετικά νωρίς 4-5 ωρες πριν φαγωθούν θα είναι καλά? (λόγω της σφολιάτας)Εχω υπολογίσει να ψήσω κάποια άλλα πράγματα πριν την ώρα του party για αυτό ρωτώ....
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 18-2-14  
    july88 συγνώμη που αργώ να απαντήσω. Απαντώ τώρα για να ξέρουν και άλλοι που θα έχουν πιθανόν την ίδια απορία. Όπως θα διαπίστωσες και εσύ δεν υπάρχει πρόβλημα αν τα ψήσεις κάποιες ώρες νωρίτερα τρώγονται μια χαρά και κρύα. Αν θέλεις μπορείς να τα βάλεις για λίγο και στο μικροκυμάτων για να είναι ζεστά την ώρα που θα τα σερβίρεις. Ευχαριστώ για τα πιρουνάκια :)
    #
    Σχόλιο από melaxrino, 31-3-14  
    Αν βαλω φρεσκο σκορδο θα ειναι το ιδιο? γιατι δεν εχω σε σκονη..
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 2-4-14  
    melaxrlno δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάλεις φρέσκο σκόρδο μια χαρά θα είναι.
    #
    Σχόλιο από eleni par., 3-1-15  
    τα εχει καταψυξει καμια σας? θελω να φτιαξω κ να εχω στην καταψυξη σε περιπτωση εκτακτων επισκεψεων...
    #
    Σχόλιο από Sitronella, 25-4-15  
    Πιστεύω πως μπορείς να τα καταψύξεις σαν φετούλες και μετά να τις ψήσεις άμεσα.

    25 Παραλλαγές

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από dcroula, 13-10-09  
    Πάρα πολύ νόστιμα και εύκολα στην εκτέλεση. Μόνο που έβαλα γέμιση απο διάφορα σωταρισμένα λαχανικά που μου περίσσεψαν απο τα κανελόνια που έφτιαξα. Πρόσθεσα και λίγο μπέικον. Ότι πρέπει για την απογευματινή λιγούρα.
    #
    Σχόλιο από ΚΑΡΜΕΝ, 23-10-09  
    Τέλεια εγώ έβαλα λίγο κέτσαπ-μουστάρδα,τυρί τριμμένο ρεγκάτο-μπέικον-ντομάτα!!!! Φανταστικάαααα... πέντε πιρουνάκια!!!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από stalitsa, 13-1-10  
    καταπληκτικη συνταγη!! και πολυ γρηγορη και ευκολη! εκτος απο ντοματα και φετα, εγω προσθεσα μπεικον, σκορδακι και λιγη πρασινη πιπερια τα οποια ειχα τσιγαρισει πρωτα σε ελαχιστο ελαιολαδο!! εκπληκτικο αποτελεσμα τοσο σε εμφανιση, οσο και σε μυρωδια και κυριως γευση!! :)
    #
    Σχόλιο από Chocolatelady, 14-1-10  
    Πολύ νόστιμη συνταγή!! Την κάνω και εγώ με πιπερίες φλωρίνης και φέτα και είναι τέλεια. Μόλις τυλίξω το ρολό το βάζω για 10 λεπτά στην κατάψυξη και έτσι μπορούμε να το κόψουμε πολύ έυκολο.
    #
    Σχόλιο από lechaton, 14-3-10  
    Λατρευουμε φετα με ντοματα οπως περισσοτεροι άλλωστε!!!!Τελεια μου βγηκαν απλά ειχα μια σφολιάτα και μια κουρου!!!! Αχ παιδια και με την κουρου βγηκαν πιο μπισκοτενια και πιο στεγνα τελεια μπράβο καλή μου!!! Οτι φτιαχνω απο εσενα μου βγηκε πολύ καλό πρεπει να το αναφερωωωωωωωωω
    #
    Σχόλιο από elenikolas, 14-3-10  
    Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια:)
    lechaton με κάνεις και κοκκινίζω:Ο)
    #
    Σχόλιο από sofia_28, 21-4-10  
    τα εκανα χτες και βγηκαν θεικα απλα εγω δεν εβαλα ντοματα αλλα μανιταρια και philadelphia .Σε 5 λεπτα δεν εμεινε τιποτα
    #
    Σχόλιο από anniokm, 24-11-10  
    Απίθανα ρολάκια που γίνονται στο άψε σβήσε! Τα έφτιαξα με φετούλα,ντομάτα, ελιές,ρίγανη και σκόνη σκόρδου! Δε χρειάστηκε τίποτα άλλο..η γεύση του ήταν καταπληκτική! Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ Έλενίκολας!!!!
    #
    Σχόλιο από skelida, 6-6-11  
    Νοστιμοτατα! Εβαλα τυρι φετα, λιγη τριμμενη γραβιερα και τη ντοματα.
    #
    Σχόλιο από kristallenia, 7-6-11  
    γευστικα, εφανταστα και τοσο μα τοσο νοστιμα!!!! και περισσοτερα να ειχαμε θα τα τρωγαμε. εγω εβαλα μονο μανιταρια ντοματα ελιες, φετα και ρίγανη και δεν σταματησαμε να τρωμε!!!
    #
    Σχόλιο από stelia, 9-6-11  
    Συγχαρητήρια!!!! Ελένη για τα πεντανόστιμα ρολάκια σου!!!! Το ένα ρολό το έφτιαξα όπως το έδωσες στη συνταγή σου και το άλλο το έφτιαξα με υλικά πίτσας όπως γκούντα, ζαμπόν, μπέϊκον, πιπεριά, ντομάτα και κέτσαπ!!!! ΄Ολα ήταν υπέροχα!!!!!! Σ΄ευχαριστούμε!!!
    #
    Σχόλιο από Μπανανόφλουδα, 22-7-11  
    Είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό αυτή την συνταγή, την ξαναθυμήθηκα με τον διαγωνισμό και εχθές το βράδυ την δοκίμασα... Super!!! Πολύ καλή, αν και θέλει προσοχή με την ντομάτα. Από πρόσθετα έβαλα μόνο πιπεριά. Μόνο που μου έσπασε η σφολιάτα και δεν βγήκαν τόσο καλά σε σχήμα.. Έκανα και λίγα ρολάκια με τυρί γκούντα και γαλοπούλα (ότι κόπηκε, απ την ζύμη). Εύκολη και νόστιμη, θα την βάλω στις αγαπημένες και σίγουρα θα την ξαναφτιάξω όταν θα έχω και κόσμο!
    #
    Σχόλιο από The17Tsakali, 22-7-11  
    τελεια! εμεις βαλαμε και πιπεριά και ελιές!
    #
    Σχόλιο από ΔΙΔΥΜΙΝΑ, 25-7-11  
    Μπράβο σου! αν και τα έφτιαξα με τη ζύμη κουρού που φτιάχνω τα τυροπιτάκια, έγιναν καταπληκτικά!έβαλα ντομάτα,φέτα,ρεγγάτο,ελιές και πιπεριά φλωρίνης.Εξαιρετικά!
    #
    Σχόλιο από KsediantropoKaroto, 24-8-11  
    Πολύ νόστιμα, εύκολα και γρήγορα! Στο ένα φύλλο έβαλα λάδι, φέτα, ντομάτα, ρίγανη και στο άλλο γκούντα, μπέικον, πιπεριά, ντομάτα (σαν πιτσάκι). Σκέφτομαι να φτιάξω μερικά, να τα κόψω και να τα φυλάξω στην κατάψυξη για να υπάρχουν. Αλλά ακόμα και την ίδια στιγμή, αν έχεις τα υλικά, είναι πολύ γρήγορο και νόστιμο μεζεδάκι.
    #
    Σχόλιο από karavour, 24-9-11  
    Τέλεια από γεύση, τέλεια από εμφάνιση, ευκολία και άνεση! :)
    Βγαίνουν περίπου 15 στο κάθε φύλλο σφολιάτας (άρα καμιά 30αριά συνολικά). Τα γέμισα με ό,τι είχα (φέτα, ντομάτα, πιπεριά, μανιτάρια, ελιά, μπέικον, ρίγανη, σκόνη σκόρδο).
    #
    Σχόλιο από zafirenia, 12-10-11  
    Είναι πανεύκολα και τα κάνω πάντα σε γενέθλια.Σηκώνει πολλές παραλλαγές.Έκανα και με τυρί,ελιά και ρίγανη.Μπράβο για την ωραία συνταγή.
    #
    Σχόλιο από mariakrml, 16-8-12  
    πεντε πηρουνακια και λιγα είναι! τα εκανα χθες στη γιορτη μου και εγινε σφαγη. Το ενα το εκανα με philadefphia και mix κιτρινων τυριων και το αλλο με κιτρινα τυρια κ γαλοπούλα.
    #
    Σχόλιο από angieangie, 17-9-12  
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ!!!
    ΤΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ(ΦΕΤΑ-ΝΤΟΜΑΤΑ,ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ-ΜΠΕΙΚΟΝ-ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ,ΦΕΤΑ-ΚΑΣΕΡΙ-ΠΙΠΕΡΙΕΣ-ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΛΠ)ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑ(ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ)ΚΑΝΩ 40 ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
    #
    Σχόλιο από danoni, 17-11-12  
    Πολύ ωραία και εύκολη συνταγή που με έχει βγάλει πολλές φορές ασπροπρόσωπη!!! Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα στα εξής υλικά
    ντομάτα, φέτα, μπείκον ψιλοκομμένο,ελιές, πιπεριά και λίγη μοτσαρέλα Άπαιχτος συνδιασμός με την σκόνη σκόρδου και την ρίγανη.
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Βιταμίνες Α' μέρος
    Οι βιταμίνες είναι μη θερμιδικές ουσίες, ο...
    Κάνε το... φύλλο, φίλο!
    Ξέρετε τι λείπει περισσότερο από την κουζίνα τω...
    Βιταμίνες Β' μέρος
    Αφού είδαμε τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες στο πρ...
    Ελληνικά τυριά.... μία πρόκληση για τον ουρανίσκο μας!
    Ελάτε να σας ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα και ...
    Ντομάτα: η
    Η ντομάτα είναι από τα πιο αγαπημένα μας καλοκα...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    ολιβ,2
    Ένα βιβλίο 81 αγαπημένων συνταγών, του/της ολιβ
    ορεκτικα
    Ένα βιβλίο 29 αγαπημένων συνταγών, του/της Popi Xatzi
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 194 αγαπημένων συνταγών, του/της popina
    Πιτοειδή
    Ένα βιβλίο 77 αγαπημένων συνταγών, του/της ioannakara
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 115 αγαπημένων συνταγών, του/της Ελπίς Κεφαλλονιά