Ρολό κατσικάκι γεμιστό με ανθότυρο και χορταρικά

9 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

6 άτομα
  1. 1 κατσικίσιο μπούτι 1,5 κιλό περίπου χωρίς κόκαλο
  2. 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  3. 1 φλιτζάνι κρασί λευκό
  4. 1 κύβο λαχανικών  αραιωμένο σε 3 φλιτζάνια ζεστό νερό
  5. 1 1/2 κιλό πατάτες
  6. Για τη γέμιση
  7. 2 πράσα ψιλοκομμένα
  8. 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  9. 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο άνηθο
  10. 1 ματσάκι ρόκα
  11. 250 γρ. ανθότυρο
  12. αλάτι, πιπέρι, πάπρικα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180º C.

  2. 2

    Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με πάπρικα το ξεκοκκαλισμένο μπουτάκι. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα υλικά της γέμισης και τα καρυκεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στο κρέας και το τυλίγουμε σε ρολό με σπάγκο μαγειρικής.

  3. 3

    Tο βάζουμε σε ταψί ή γάστρα και το περιχύνουμε με το κρασί, το λάδι και το ζωμό. Το βάζουμε στο φούρνο και το ψήνουμε για 1 ώρα.

  4. 4

    Το βγάζουμε από το φούρνο και προσθέτουμε τις πατάτες κομμένες κυδωνάτες.

  5. 5

    Ξαναβάζουμε το φαγητό στο φούρνο και ψήνουμε για 1 ώρα ακόμη.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

knorr
knorr @cook_8501103
στις
,
Πάθος για γεύση!
Δες περισσότερα