Ρολό σφολιάτας με τυριά, ζαμπόν και μπέικον
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σ'ένα μπολ ανακατεύετε τα τυριά με το μπέικον ψιλοκομμένο
-
2
Χτυπάτε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο
-
3
Τα ρίχνετε στο μείγμα των τυριών και ανακατεύετε καλά
-
4
Απλώνετε τα 2 φύλλα σφολιάτας
-
5
Στρώνετε τις φέτες του ζαμπόν και από πάνω μοιράζετε το μείγμα τυριών-μπέικον
-
6
Τυλίγετε σε 2 ρολά και τα τοποθετείτε σε βουτυρωμένο ταψί
-
7
Ψήνετε τα ρολά στους 200-220 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν
Σχόλια (29)