κύρια φωτογραφία συνταγής Σαγανάκι, απλό κι αγαπημένο
efouliw
efouliw @cook_8451057

Το κλασσικό τυρί σαγανάκι

Λίγα μυστικά ακόμα

Το τυράκι μπορείτε να ζητήσετε να σας το κόψουν για σαγανάκι ωστε να μην παιδεύεστε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
2 άτομα
  1. 1 παραλληλόγραμμο κομμάτι ημίσκληρο τυρί πάχους 2 εκατοστών
  2. Αλεύρι
  3. Λάδι για το τηγάνισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Απλά βρέχετε το τυράκι σας σε νερό, το περνάτε αμέσως από το αλεύρι να κολλήσει πάνω του και τηγανίζετε σε λάδι που καλύπτει το μισό σε πάχος τυρί, σε δυνατή φωτιά. Όταν ροδίσει από τη μία πλευρά το γυρνάτε και από την άλλη και έτοιμο.

  2. 2

    Το σερβίρετε και ρίχνετε όσο λεμονάκι επιθυμείτε!!

Αντιδράσεις

Από

efouliw
efouliw @cook_8451057
στις