Σαγανάκι, απλό κι αγαπημένο
Το κλασσικό τυρί σαγανάκι
Λίγα μυστικά ακόμα
Το τυράκι μπορείτε να ζητήσετε να σας το κόψουν για σαγανάκι ωστε να μην παιδεύεστε.
Υλικά
-
1 παραλληλόγραμμο κομμάτι ημίσκληρο τυρί πάχους 2 εκατοστών
-
Αλεύρι
-
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Απλά βρέχετε το τυράκι σας σε νερό, το περνάτε αμέσως από το αλεύρι να κολλήσει πάνω του και τηγανίζετε σε λάδι που καλύπτει το μισό σε πάχος τυρί, σε δυνατή φωτιά. Όταν ροδίσει από τη μία πλευρά το γυρνάτε και από την άλλη και έτοιμο.
-
2
Το σερβίρετε και ρίχνετε όσο λεμονάκι επιθυμείτε!!
Σχόλια