Σαλάμι σοκολάτας 2
Είναι μια εύκολη και γλυκιά συνταγή. Μπορείται γρήγορα και απλά να έχετε ένα υπέροχο γλύκισμα στο ψυγείο σας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Σε περίπτωση που το μίγμα είναι νερουλό προσθέτουμε λίγη φριγανιά τριμμένη. Καλή απόλαυση!!!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη μαργαρίνη να λιώνει. Μόλις λιώσει προσθέτουμε τη ζάχαρη και μετά το γάλα.
-
2
Στη συνέχεια προσθέτουμε κακάο και το κάνουμε όσο σκούρο θέλουμε.
-
3
Αφού ετοιμαστεί το μίγμα, το βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα μπισκότα (σπασμένα στα 4 κατά προτίμηση) και τα καρύδια.
-
4
Τέλος σε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο φτιάχνουμε 2 με 3 μπαστούνια και τα βάζουμε στην κατάψυξη. Μόλις σταθεροποιηθεί αρκετά το κόβουμε και το σερβίρουμε σε φέτες.
Σχόλια (5)