Σαλάμι σοκολάτας
Το είδα στη τηλεόραση πριν χρόνια και από τότε το φτιάχνω ανελλειπώς και με παραλλαγές. Αυτή είναι η βασική συνταγή. Αυτοσχεδιάστε...
Λίγα μυστικά ακόμα
Βάζω μέσα και λίγο αμύγδαλο όταν έχω.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε κατσαρόλα λιώνουμε τη μαργαρίνη. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και όλα τα υπόλοιπα χαμηλώνοντας τη φωτιά.
-
2
Το κατεβάζουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
-
3
Πλάθουμε μπαστούνια ή μπαλλάκια και τα περνάμε από τρούφα και τα βάζουμε στο ψυγείο
Σχόλια (73)