Σαλάτα Coleslaw
Λίγα μυστικά ακόμα
Horseradish δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά μου φαίνεται ότι ίσως να μην είναι και εντελώς απαραίτητο. Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αφήνουμε το λάχανο στο ξύδι για τουλάχιστον 24 ώρες.
-
2
Το στραγγίζουμε και ανακατεύουμε με το κρεμμύδι και το καρότο.
-
3
Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το αλατοπίπερο και το horseradish και ενσωματώνουμε με τα λαχανικά.
-
4
Αφήνουμε για μία ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
Σχόλια (14)