giotak1
giotak1 @cook_8462254
,

Δοκιμαστε την, ειναι νοστιμη!

Λίγα μυστικά ακόμα

Διατηρείται στο ψυγείο και καλά για 5 ημέρες.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 4 μέτρια καρότα
  2. 1 λάχανο ασπρο μικρο
  3. 4 ραπανάκια
  4. 4-5 Αγγουράκια τουρσί
  5. 1 1/2 κούπα του τσαγιού μαγιονέζα
  6. 1 κουταλιά κέτσαπ
  7. λίγη ζάχαρη (Προαιρετικά)
  8. ξύδι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας και τα καθαρίζουμε όποια θέλουν καθάρισμα (καρότα, ρεπανάκια, λαχανο).

  2. 2

    Στην συνέχεια τρίβουμε τα καρότα, τα ρεπανάκια, το αγγουράκι και το λαχανο με τον ειδικό τριφτη.

  3. 3

    Κόβουμε και τα φύλλα του σέλινου πολύ ψιλά κομματάκια.

  4. 4

    Τα αφήνουμε περίπου μια ώρα σε σουρωτήρι να βγάλουν όποια υγρά έχουν.

  5. 5

    Εάν θέλουμε ρίχνουμε λίγο αλάτι άσο τα αφήνουμε να σουρώσουν.

  6. 6

    Σε ένα μπώλ έχουμε ανακατέψει την μαγιονέζα, με την κέτσαπ

  7. 7

    Και προσθέτουμε τα λαχανικά μας.

  8. 8

    Βάζουμε την ζάχαρη και το ξύδι.

  9. 9

    Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες, ώστε να δέσουν οι γεύσεις.

Αντιδράσεις

Σχόλια (14)

Από

giotak1
giotak1 @cook_8462254
στις
,
Ειμαι Θεσσαλονικιά απο την Σταυρουπολη,παντρεμένη στην Αθηνα με ενα κοριτσάκι..... την Εφουλα μου.Ειμαι πολύ ευαισθητη,συμπονετική,χαμηλών τόνων,αλλα και λίγο νευρική οταν ειμαι πολυ κουρασμένη.Είμαι Παοκ και Υδροχόος.Αν ειχα περισσοτερο χρονο θα μαγειρευα πολλα πραγματα γιατι μου αρεσει να δινω ευχαριστηση σε αγαπημενα μου προσωπα.Ειμαι πολυ γλυκατζού και μαρεσει!!!!!
Δες περισσότερα