Σαλάτα Κηπουρού
Δοκιμαστε την, ειναι νοστιμη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Διατηρείται στο ψυγείο και καλά για 5 ημέρες.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας και τα καθαρίζουμε όποια θέλουν καθάρισμα (καρότα, ρεπανάκια, λαχανο).
-
2
Στην συνέχεια τρίβουμε τα καρότα, τα ρεπανάκια, το αγγουράκι και το λαχανο με τον ειδικό τριφτη.
-
3
Κόβουμε και τα φύλλα του σέλινου πολύ ψιλά κομματάκια.
-
4
Τα αφήνουμε περίπου μια ώρα σε σουρωτήρι να βγάλουν όποια υγρά έχουν.
-
5
Εάν θέλουμε ρίχνουμε λίγο αλάτι άσο τα αφήνουμε να σουρώσουν.
-
6
Σε ένα μπώλ έχουμε ανακατέψει την μαγιονέζα, με την κέτσαπ
-
7
Και προσθέτουμε τα λαχανικά μας.
-
8
Βάζουμε την ζάχαρη και το ξύδι.
-
9
Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες, ώστε να δέσουν οι γεύσεις.
Σχόλια (14)