Σαλάτα με κουνουπίδι και μαγιονέζα
Μία καλή ιδέα για αυτούς που δεν τρώνε το κουνουπίδι, και μία διαφορετική σαλάτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η ποσότητα της μαγιονέζας εξαρτάται από το πόσο σας αρέσει, μπορείτε να βάλετε λιγο ίσα ίσα να πάει παντού, ή και περισσότερη για γεύση.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε και κόβουμε σε μικρά κομματάκια το κουνουπίδι.
-
2
Το βάζουμε στην σαλατιέρα, το αλατίζουμε, βάζουμε λίγο λεμόνι και λάδι, και το ανακατεύουμε.
-
3
Προσθέτουμε το τυρί σε κυβάκια.
-
4
Τσιγγαρίζουμε το μπείκον, και το προσθέτουμε και αυτό.
-
5
Τέλος βάζουμε και την μαγιονέζα.
-
6
Ανακατεύουμε όλο το μίγμα.
-
7
Το βάζουμε στο ψυγείο πριν το σερβίρουμε.
Σχόλια (4)