Σαλάτα με λευκά φασόλια

37 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Στυμμένη Λεμονόκουπα
Στυμμένη Λεμονόκουπα @cook_8484585

Ένας άλλος τρόπος για να φάμε τα λευκά φασόλια ή να τα προσφέρουμε σε όσους δεν αγαπούν την φασολάδα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Οι ανολογίες είναι κατά προσέγγιση μιας και μαγειρεύω κυρίως "με το μάτι". Καλό είναι να την αφήσετε λίγη ώρα, ανακατεύοντας ανα διατήματα, για να δέσουν οι γεύσεις.Το αλάτι σέλινου είναι μια νόστιμη προσθήκη, βάλτε λίγο για την γεύση και συπληρώστε με θαλλασινό αλάτι. Αξίζει να το αγοράσετε και να το δοκιμάσετε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 -5 μερίδες
  1. 300 γρ λευκά φασόλια
  2. 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
  3. 1/2 ματσάκι μυρώνια ή μαιντανό
  4. 150 γρ φύλλα από σπανάκι
  5. 1-2 χούφτες ντοματίνια
  6. 1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
  7. χυμός από 1-1 1/2 λεμόνι
  8. 1 κγ κύμινο
  9. 1 κγ κόλιανδρο ξερό
  10. αλάτι σέλινου ή απλό, πιπέρι
  11. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Μουλιάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ (12 ώρες) και την επόμενη τα ξεπλένουμε και τα βράζουμε σε άφθονο νερό για 30 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.

  2. 2

    Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα μυρώνια, τρίβουμε το σκόρδο, κόβουμε τα ντοματίνια στην μέση και κόβουμε το σπανάκι σε μεγάλα κομμάτια.

  3. 3

    Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Στυμμένη Λεμονόκουπα
στις