Σαλάτα με παντζάρια και μαρούλι
Σαλάτα με μαρούλι, παντζάρια και φέτα. Δροσιστική και με εντυπωσιακή όψη!
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή τα παντζάρια θέλουν το χρόνο τους μπορούμε να φτιάξουμε μια κάπως μεγαλύτερη ποσότητα, να τα κόψουμε μεγάλα κομμάτια και να τα αποθηκεύσουμε σε βάζα ή μπολάκια γεμίζοντάς τα με το ζουμί από τα παντζάρια, ξύδι και καλύπτοντας με λάδι την επιφάνεια του βάζου ή του μπολ. Έτσι συντηρούνται για αρκετό διάστημα στο ψυγείο.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Παίρνουμε ένα βρασμένο παντζάρι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
-
2
Πλένουμε τα μαρούλια και τη ρόκα και τα κόβουμε σε μεγαλωπά κομμάτια (μπορούμε και με το χέρι).
-
3
Ρίχνουμε μέσα στη σαλάτα τα παντζάρια.
-
4
Βάζουμε αλάτι, ξύδι και λαδάκι.
-
5
Τέλος, ρίχνουμε τη φέτα θριμματίζοντάς την με το χέρι μας.
-
6
Ανακατεύουμε και... έτοιμη για σερβίρισμα!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια