Σαλάτα με παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και κοτόπουλο

36 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
MothersAgenda
MothersAgenda @Mothersagenda
Cyprus

Μια δροσιστική σαλάτα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού με κύριο πρωταγωνιστή το παντζάρι!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
4 άτομα
  1. 2 μεγάλα και βρασμένα παντζάρια
  2. 2 φιλέτα στήθη κοτόπουλου
  3. 1 πακέτο κομμένη σαλάτα
  4. 3-4 κ.σ. κατσικίσιο κρεμώδες τυρί
  5. ξύδι βαλσάμικο σε μορφή γλάσου
  6. γλυκιά πάπρικα
  7. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεκινήστε προετοιμάζοντας κοτόπουλο. Κόψτε τα στήθη κοτόπουλου σε κύβους και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ ή σακουλίτσα. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, γλυκιά πάπρικα (όση θέλουμε) και αλάτι. Αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Αν βιάζεστε, αφήστε το να μαριναριστεί για τουλάχιστον 15 – 30 λεπτά. Να θυμάστε πως όσο περισσότερο το αφήνετε στην μαρινάδα άλλο τόσο τρυφερό και εύγεστο θα είναι!

  2. 2

    Ζεστάνετε δυό κουταλιές ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μεσαία φωτιά. Τσιγαρίστε το κοτόπουλο για περίπου 6-10 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει.

  3. 3

    Ξεφλουδίστε τα βρασμένα παντζάρα και κόψτε τα σε μεσαία κομμάτια.

  4. 4

    Σε μια σαλατιέρα τοποθετήστε τα ανάμικτα φύλλα σαλάτας, τα παντζάρια και το κατσικίσιο τυρί. Στην κορυφή προσθέστε τα τσιγαρισμένα κομμάτια.

  5. 5

    Τέλος προσθέστε βαλσάμικο ξύδι σε μορφή γλάσου και λίγες σταγόνες ελαίολαδο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

MothersAgenda
MothersAgenda @Mothersagenda
στις
Cyprus
Σπιτικές, απλές και νόστιμες γεύσεις! www.mothersagenda.com https://www.instagram.com/mothersagenda
Δες περισσότερα