Διόρθωση συνταγής

Υλικά

21 Minutes
  1. 1 κιλό πατάτες
  2. 5-6 αυγά
  3. 2 ντομάτες
  4. 1 κρεμμύδι
  5. 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
  6. 1 αγγουράκι
  7. 1 χούφτα ελιές
  8. ελαιόλαδο
  9. 2 κουταλιές ξύδι
  10. αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε (όπως είναι με το φλοιό τους).

  2. 2

    Βράζουμε και τα αυγά κι αφού κρυώσουν τα καθαρίζουμε, καθαρίζουμε και τις πατάτες και τα κόβουμε όλα φέτες μέσα σε μια λεκάνη.

  3. 3

    Προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το μαϊντανό, το αγγούρι επίσης κομμένο και τις ελιές.

  4. 4

    Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το λαδόξυδο χτυπημένο και ανακατεύουμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

μικρή πίπη
μικρή πίπη @cook_8450943
Τη σαλάτα αυτή (οριεντάλα)την έμαθα στο Παλαίκαστρο στην Κρήτη με αγγούρι-κάππαρη και φέτα.Κάποιοι βάζουν και κολοκύθι.Είναι το κλασικό μας πιάτο στο σπίτι ειδικά το καλοκαίρι

Από

ΚΥΡΙΑΚΗ_
ΚΥΡΙΑΚΗ_ @cook_8450384
στις
ΗΡΑΚΛΕΙΟ