κύρια φωτογραφία συνταγής Σαλάτα με πατζάρια - αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί

Σαλάτα με πατζάρια - αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
Αθήνα,Ελλάδα

Πλούσια σαλάτα σε γεύση και αρώματα!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το κατσικίσιο τυρί με φιλαδέλφεια με αρωματικά!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 βάζο παντζάρια κομμένα σε κύβους
  2. 2 αβοκάντο κομμένα σε κύβους
  3. 1/2 ματσάκι ρόκα χοντροκομμένη
  4. 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
  5. 1 κ.γ. αποξηραμένο βασιλικό
  6. 1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
  7. 2 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
  8. 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  9. αλατοπίπερο
  10. 5 κ.σ. ψιλοκομμένο ψημένα φουντούκια
  11. 4 φέτες ψωμί 1 εκ. πάχος

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε το γκριλ στην υψηλότερη θερμοκρασία. Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί.

  2. 2

    Ανακατεύουμε το κατσικίσιο τυρί με τον βασιλικό σε ένα μπολ.

  3. 3

    Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα τυριού στις τέσσερις φέτες ψωμί, βάζουμε στη λαδόκολλα και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει το τυρί, 3 έως 5 λεπτά περίπου.

  4. 4

    Χτυπάμε ελαφρά μαζί τη μουστάρδα και το ξύδι σε ένα μικρό μπολ, αλατοπιπερώνουμε, σιγά σιγά ρίχνουμε το ελαιόλαδο ανακατεύοντας συνεχώς.

  5. 5

    Βάζουμε τους κύβους παντζάρια, τη ρόκα σε σαλατιέρα, περιχύνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας.

  6. 6

    Στην κορυφή βάζουμε τα ψημένα φουντούκια και το αβοκάντο.

  7. 7

    Σερβίρουμε με το ψημένο ψωμάκι με το κατσικίσιο τυρί!

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
στις
Αθήνα,Ελλάδα
Είμαι μητέρα δύο παιδιών,ενός αγοριού και μιας κόρης. Από το 1990 ζω στην Αθήνα, ασχολούμαι με τα παιδιά μου ,μου αρέσει πολύ η μαγειρική . Από το 2014 είχα την στήλη "Το βιβλίο των συνταγών μας" στο σάιτ της πόλης μου karystos-online ! Δυστυχώς το σαιτ δεν λειτουργεί πλέον.
Δες περισσότερα