Σαλάτα με ρόδι, μπέικον και τυρί
Μια ευπαρουσίαστη σαλάτα για το μπουφέ σας που θα τη τιμήσουν όλοι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Προσοχή στο αλάτι γιατι το μπέικον και το τυρί είναι αλμυρά.Επίσης αν θέλετε προσθέστε και κρουτόνια
Υλικά
-
Ντοματούλες τσέρυ
-
Μπέικον πολύ λεπτοκομμένο
-
Ρόδι κόκκινο
-
Για τη σάλσα
-
Ξύδι βαλσάμικο
-
Ελάχιστο αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα τηγανάκι τηγανίζουμε το μπέικον με ελάχιστο λαδάκι και το βγάζουμε σε απορροφυτικό χαρτί μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.
-
2
Κόβουμε τα φύλλα απο το μαρούλι και τη ρόκα με τα χέρια μας σε χοντρά κομμάτια και τα βάζουμε στη σαλατιέρα.
-
3
Κατόπι απο πάνω ρίχνουμε το μπέικον που τώρα θα έχει σκληρήνει, το κεφαλοτύρι, τις ντοματούλες κομμένες στη μέση και το ρόδι.
-
4
Κτυπούμε να ενωθούν τα υλικά της σάλσας και τη περιχύνουμε πάνω απο τη σαλάτα μας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια