Σαλάτα με ρόκα, ρόδι και σάλτσα σκόρδου
Εάν είστε φίλος του σκόρδου, προτιμήστε την. Εάν πάλι όχι, απλά δοκιμάστε την.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ρίχνετε στο μπλέντερ το σκόρδο μαζί με όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και χτυπάτε 1'.
-
2
Σε μια ρηχή σαλατιέρα βάζετε πρώτα τα φύλλα της ρόκας, το σπανάκι και το σγουρό μαρούλι, και απο πάνω σκορπίζετε τους σπόρους ροδιού.
-
3
Προσθέτε τα κρουτόν και λίγο πριν σερβίρετε περιχύνετε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ.
Σχόλια (2)