Σαλάτα Μεξικάνα
Δεν έχω βάλει ακριβείς ποσότητες, γιατί είναι και θέμα γούστου. Κανονίστε με το μάτι και ανάλογα με την όρεξή σας.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το μαρούλι και το βάζουμε στο μπολ.
-
2
Προσθέτουμε σε στρώσεις τα υπόλοιπα υλικά (καλαμπόκι, φασόλια κόκκινα, φασόλια πράσινα, ξυσμένο καρότο και από πάνω το Ένταμ και το μπέικον). Αν έχουμε χρησιμοποιήσει διάφανο μπολ έχουμε ένα όμορφο, πολύχρωμο αποτέλεσμα.
-
3
Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας και τη ρίχνουμε πάνω από τη σαλάτα μας.
Σχόλια (23)