κύρια φωτογραφία συνταγής Σαλάτα Χρωμάτων
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ @cook_8449017

Συνδυασμος γευσεων και χρωματων.

Λίγα μυστικά ακόμα

Τα μανιτάρια, σταφύλια, τα βρίσκουμε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ μαριναρισμένα σε βαζάκια.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. Μαρουλι γαλλικο
  2. μαρουλι ισιο
  3. ραντιτσιο
  4. μαρουλι σγουρο
  5. 3 πιπεριες tricolore (κιτρινο, κοκκινο, πορτοκαλι)
  6. μανιταρια απο κονσερβα μικρα ομορφα
  7. μερος μαραθος το κατω
  8. καριδοψυχα
  9. σταφυλι κονσερβας.
  10. Για το ντρέσινγκ
  11. 250 γρ. σισαμέλαιο
  12. 2 βολβοί ginger

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κοβουμε σε μεγαλα τεταρτα τα λαχανικα, κοβουμε τις πιπεριες σε πολυ ψιλες ραβδους, ψιλοκοβουμε το ginger και το μαραθο, τα ριχνουμε ολα σε μια μπασινα, επειτα ριχνουμε τα μανιταρια και οσο σταφυλι θελουμε, την καρυδοψιχα και ανακατεβουμε μαλακα με τα ακρα των δαχτυλων μας ωστε το χρωμα να παει παντου

  2. 2

    Ντρέσινγκ σαλάταςΧτυπάμε όλα τα υλικά στο μουλτι και το ντρέσινγκ είναι έτοιμο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

sobaxri
sobaxri @cook_8449692
Μανιτάρια κονσέρβα??? Σε σαλάτα φρέσκια φρέσκια?? Ποτέ!

Από

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα