Σαλιγκάρια στην κατσαρόλα
Υλικά
-
1 κιλό σαλιγκάρια
-
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
-
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
-
4 σκελίδες σκόρδο
-
3 ντομάτες ώριμες
-
2 πατάτες
-
1 πιπέρια κόκκινη
-
1 πιπεριά πράσινη
-
λίγη καυτερή πιπεριά
-
μαιντανό
-
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
-
αλάτι, πιπέρι
-
2 ποτήρια νερό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τα σαλιγκάρια για ενα τέταρτο.
-
2
Αφήνεις τα σαλιγκάρια να στραγγίσουν.
-
3
Βάζεις το λάδι στην κατσαρόλα και σωτάρεις το κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια, τα σκόρδα και τις πιπεριές, έπειτα βάζεις τα σαλιγκάρια και την ντομάτα τριμμένη με το νερό και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου μια ώρα.
-
4
Στη συνέχεια βάζουμε τις πατάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια να βράσουν για δέκα λεπτά.
-
5
Και τα σαλιγκάρια μας είναι έτοιμα.
Σχόλια