Σάλτσα από κρέμα τυριού για ρολό κοτόπουλο
Γρήγορη και νόστιμη σάλτσα με τυρί κρέμα για ρολό ψητό κοτόπουλο. Έτοιμη σε 3 λέπτα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Εναλλακτικά για όσους δεν αρέσει ο ζωμός κότας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και λαχανικών.Διατηρείται στο ψυγείο μέχρι και την επόμενη μέρα σε κλειστό, καθαρό βάζο και μπορείτε να το ξαναζεστάνετε την επόμενη μέρα στο φουρνάκι μικροκυμμάτων. Καλή επιτυχία!
Υλικά
-
250 γρ τυρί κρέμα
-
150 γρ κρέμα γάλακτος light
-
περίπου μισό ποτήρι νερό
-
1-1,5 κουτάλι της σούπας ζωμό κότας σε κόκκους (διαθέσιμο σε όλα τα ράφια των σουπερμάρκετ)
-
λίγο φρεσκοκομμένο μαϊντανό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα κατσαρολάκι σε σιγανή φωτιά, ρίχνουμε το νερό και μόλις ζεσταθεί διαλύουμε το ζωμό (Προσοχή να μην το αφήσετε να εξατμιστεί).
-
2
Ρίχνουμε το τυρί κρέμα και ανακτεύουμε καλά με ένα σύρμα να γίνει ένα μίγμα.
-
3
Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και δυναμώνουμε το μάτι της κουζίνας και αφήνουμε 2 λεπτα να πάρουν όλα μαζί βράση, ανακατεύοντας συνέχεια.
-
4
Μόλις το ετοιμάσουμε κλείνουμε το μάτι της κουζίνας, ρίχνουμε το μαϊντανό και το αφήνουμε για μισό λεπτό ακόμα πάνω στο ζεστό μάτι. Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Σχόλια