
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε μπόλικο λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το κρεμμύδι.
-
2
Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη ζάχαρη και τη πάπρικα. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και η πάπρικα.
-
3
Ρίχνουμε το ξίδι, μέχρι να εξατμιστεί τελείως.
-
4
Μετά προσθέτουμε τη WORCESTERSHIRE SAUCE και τη κέτσαπ, και τα ψήνουμε για 3 λεπτά ακόμα.
-
5
Τέλος σουρώνουμε σε ψηλό δίχτυ.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια