κύρια φωτογραφία συνταγής Σάλτσα γιαουρτιού
evdoba
evdoba @evdoba
,

Μια δροσερή σάλτσα που ταιριάζει πολύ με πολλά κρεατικά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Ταιριάζει επίσης πολύ με τα "κεφτεδάκια καλοκαιρινά δροσερά"

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

5 Minutes
  1. 1 κεσεδάκι γιαούρτι (220-250 γρ)
  2. 2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  3. δυόσμο και άνιθο ψιλοκομμένα
  4. λίγο αγγουράκι
  5. λίγο λεμόνι ή ξύδι
  6. λίγο αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το λεμόνι, το λάδι, το αγγουράκι (6-7 φέτες από αγγουρι) στο μούλτι. Ή για να μην ξοδεύουμε ρεύμα χρησιμοποιούμε τον τρίφτη κλασσικά. Τι είναι ένα μικρό κομάτι αγγουράκι!!!

  2. 2

    Προθέτουμε μετά και το γιαουρτάκι και τα ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα. Ανακατεύουμε.

  3. 3

    Αλατίζουμε κατά το γούστο μας.

  4. 4

    Την βάζουμε στο ψυγείο για λίγο να "δέσει".

Αντιδράσεις

Από

evdoba
evdoba @evdoba
στις
,