Σάλτσα καβουρόψιχας για μακαρόνια
Εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη σάλτσα, στη στιγμή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αραιώνω την κρέμα γάλακτος με γάλα για να γίνει πιο ελαφριά η σάλτσα. Η σάλτσα φτιάχνεται μέσα σε δέκα λεπτά.Η καβουρόψιχα δεν χρειάζεται να ξεπαγώσει.Την κόβω με το multi σε ό,τι πάχος θέλω.
Υλικά
-
1 μικρο κρεμμύδι λιωμένο
-
3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
-
1 κύβο knorr λαχανικών
-
1 πάκο (stick) καβουρόψιχας
-
200 ml. κρέμα γάλακτος
-
50 ml. φρέσκο γάλα
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
λίγο ελαιόλαδο
-
1 ματσάκι ψιλοκομμένο μαιντανό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεσταίνω το λάδι και τσιγαρίζω το κρεμμύδι με το σκόρδο.
-
2
Διαλύω και την knorr.
-
3
Ρίχνω την κρέμα γάλακτος με το γάλα.
-
4
Αλατοπιπερώνω.
-
5
Παίρνουν μία βράση και ρίχνω την καβουρόψιχα.
-
6
Παίρνουν άλλη μία βράση και σβήνω.
-
7
Προσθέτω το μαιντανό και σερβίρω.
Σχόλια (2)