κύρια φωτογραφία συνταγής Σάλτσα καραμέλας 2
anna1973
anna1973 @cook_8453043

Θα την λατρέψετε!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η σάλτσα κρατάει καιρό στο ψυγείο, πήζει αλλά την ζεσταίνουμε ξανά.Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
  1. 1/3 φλυντζ.τσ. νερό
  2. 1 φλυντζ.τσ. ζάχαρη
  3. 1 φλυντζ.τσ. κρέμα γάλακτος
  4. 1 πρέζα αλάτι
  5. 2 κουτ. γλ. εσάνς βανίλιας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βράζουμε τα υλικά της καραμέλας μέχρι να αρχίσει να σκουραίνει, τότε βάζουμε τη κατσαρόλα σε κρύο νερό για να σταματήσουμε το βρασμό.

  2. 2

    Αφού κρυώσει λίγο αλλά είναι ακόμα ρευστή, ρίχνουμε τη κρέμα και ξαναζεσταίνουμε τη καραμέλα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί.

  3. 3

    Τέλος αφού κατεβάσουμε τη κασταρόλα ρίχνουμε το αλάτι και τη βανίλια

Αντιδράσεις

Από

anna1973
anna1973 @cook_8453043
στις
μου αρεσει η χλιδη και η καλοπεραση!!!
Δες περισσότερα