Σάλτσα κιμά με γιαούρτι
Ελαφριά και γευστική σάλτα για μακαρόνια με κιμά και γιαούρτι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να σβήσουμε τον κιμά με λίγο λευκό κρασί.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο.
-
2
Αφού πάρουν χρυσαφένιο χρώμα ρίχνουμε τον κιμά με τα μπαχαρικά μέχρι να ψηθεί καλά.
-
3
Τον βγάζουμε από τη φωτιά περιμένουμε να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε το γιαούρτι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια