Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 λεπτά
  1. 1 κουτί μικρό φρέσκα μανιτάρια
  2. 1 κρεμμύδι
  3. 1/2 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
  4. αλάτι, πιπέρι,
  5. τριμμένο σκόρδο
  6. μοσχοκάρυδο, τσίλι, δυόσμο
  7. λίγο κορν φλάουερ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόβουμε τα μανιτάρια και το κρεμμύδι σε φέτες, ψιλοκόβουμε το σκόρδο.

  2. 2

    Κόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε στο βούτυρο ή το λάδι μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε και τα μανιτάρια, το αλατοπίπερο και το σκόρδο και τα ανακατεύουμε μέχρι να μειωθεί αρκετά ο όγκος τους

  3. 3

    Σβήνουμε με το κρασί και μετά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.

  4. 4

    Ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο, το τσίλι και τον δυόσμο και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.

  5. 5

    Αν χρειάζεται, δένουμε τη σάλτσα με λίγο κορν φλάουερ.

Αντιδράσεις

Σχόλια (7)

vasilis
vasilis @cook_8454365
πολυ νόστιμη συνταγή, εμεις την χρησιμοποιουμε με πεκορινο στα μακαρονια και είναι κόλαση!

Από

Sitronella
Sitronella @Sitronella
στις
Καλαμάτα,
Με λένε Στέλλα και μένω στην Καλαμάτα. Ξεκίνησα το 2004 τις Συνταγές της Παρέας που έγιναν Cookpad. Μου αρέσει πολύ η μαγειρική φυσικά (!), ακόμα περισσότερο η ζαχαροπλαστική, τα ταξίδια και το διάβασμα. Διαβάζω και βλέπω πολύ επιστημονική φαντασία και φάνταζι. Ο λογαριασμός μου στο instagram είναι https://www.instagram.com/sitro_stella/
Δες περισσότερα