Σάλτσα Μπάρμπεκιου
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή ειναι απο το περιοδικό real taste & style της εφημερίδας real news.
Υλικά
-
1 ποτήρι μπύρα
-
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
-
3 σκελίδες σκόρδο
-
2 κ.γ κάππαρη
-
5 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια
-
λίγες κουταλιές πελτέ
-
1/3 του φλιτζανιού ξίδι απο κρασί
-
ελαιόλαδο
-
σογια σος
-
2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
-
1 κ.γ. ξίδι μπαλσάμικο
-
2 κ.γ. Worcestershire Sauce
-
ταμπάσκο
-
ρίγανη
-
2 κ.γ.πιπέρι
-
1 κ.γ.κύμινο
-
λίγο γαρύφαλλο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά σε μεγάλο τηγάνι και βράζουμε για δέκα περίπου λεπτά.
-
2
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για άλλες 4 ώρες, μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα.
-
3
Την αφήνουμε στο ψυγείο για μια ημέρα, ώστε να δέσπυν τα αρώματα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)