κύρια φωτογραφία συνταγής Σάλτσα ροκφόρ
PYLH
PYLH @Mariabav
Aθήνα-N.Μακρη-Ελλάδα

Εύκολη και πολύ γευστική σάλτσα που μπορεί να συνοδέψει κρέατα-ζυμαρικά, αλλά και λαχανικά όπως μπρόκολο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μίγμα από ροζ-κόκκινα-άσπρα πιπέρια, ολόκληρα ή φρεσκοτριμένα στον μύλο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 80 γρ. ροκφόρ
  2. 100 γρ. βούτυρο
  3. 2 κ.γλ. μουστάρδα (όχι σκόνη)
  4. 2 κ.σ. κονιάκ
  5. αλάτι (λίγο)
  6. κόκκους πιπέρι σε

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε το ροκφόρ με τα υπόλοιπα υλικά,εκτός από το πιπέρι, στην κατσαρόλα.

  2. 2

    Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.

  3. 3

    Στο τέλος ρίχνουμε το πιπέρι σε κόκκους ή τριμμένο, αν προτιμάμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (7)

golfo
golfo @cook_8452627
πολυ καλη ειδικα για φιλετο κοτοπουλο

Από

PYLH
PYLH @Mariabav
στις
Aθήνα-N.Μακρη-Ελλάδα
Οταν πρωτομπηκα στις συνταγες της παρεας ημουν 43 χρονων.Τοτε βρισκομουν σ ενα μαγειρικο οιστρο και μαγειρευα απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Καθε Παρασκευη απογευμα πηγαινα στην κολλητη μου και μαγειρευαμε μεχρι τις 1 και 2 το πρωι, μετα μοιραζαμε οτι ειχαμε φτιαξει κι εγω με ταψια και πλαστικα γεματα φαγητα επεστρεφα στο σπιτι μεσα στην νυχτα, Απιστευτα χρονια ..........Τα παιδια μου ακομα το θυμουνται και γελανε.....Τωρα πηγα 55...οι λεβεντες μου ειναι 26,5 και 25 χρονων κι εμενα μ αρεσει παντα να μαγειρευω και να δοκιμαζω καινουργιες συνταγες που τις απολαμβανουμε ολοι η οικογενεια μαζι.Δουλευω σ εναν φουρνο της περιοχης σαν πωλητρια και δεν εχω τοσο ελευθερο χρονο οπως παλια ....δυστυχως!
Δες περισσότερα