κύρια φωτογραφία συνταγής Sangria
yiota
yiota @cook_8449083

Παγωμένο κρασί με φρούτα

Λίγα μυστικά ακόμα

Επειδή το κρασί είναι πολύ για μία κανάτα, καλό είναι να έχουμε έτοιμο το μίγμα σε κάποιο άλλο μεγάλο σκεύος και πριν το σερβίρισμα να μοιράσουμε σε κανάτες ανάλογα με τα άτομα και τότε να προστεθεί και η σπράιτ ώστε να μην εξατμίζεται το ανθρακικό που κάνει πιο δροσερή τη γεύση.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1,5 λίτρο κόκκινο ξηρό κρασί
  2. 2 μήλα
  3. 1 ξυνόμηλο
  4. 1 ποτήρι κρασιού κονιάκ ή μπράντυ
  5. 5 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
  6. 500 ml σπράιτ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τα φρούτα και τα κόβουμε σε κυβάκια.

  2. 2

    Σε μια κανάτα ρίχνουμε το κρασί, το κονιάκ ή το μπράντυ, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να λειώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τα κυβάκια φρούτων και τοποθετούμε την κανάτα στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.

  3. 3

    Πριν το σερβίρισμα Βάζουμε και την σπράιτ.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

sofiakf
sofiakf @cook_8482504
Πολύ ωραία συνταγή και εύκολη αλλά έχω μια απορία,αν το φτιάξω μπορώ να το διατηρήσω σε μπουκάλι κρασιού?Και αν ναί για πόσο καιρό?

Από

yiota
yiota @cook_8449083
στις

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα