κύρια φωτογραφία συνταγής Σαντιγί χωρίς τύψεις
iliaki
iliaki @cook_8470695
athens,

Μια έξυπνη και απλή συνταγή για εσάς που προσέχετε τη σιλουέτα σας, έχοντας την αίσθηση και τη γεύση της σαντιγί στο στόμα, χρησιμοποιώντας μόνο γάλα και 5 λεπτά από τον χρόνο σας! Το λεγόμενο αφρόγαλα που προσθέτουμε πάνω από τον εσπρέσο!

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να γίνει λίγο πιο πηχτή, βάλτε το ποτήρι στην κατάψυξη για 3 λεπτά. δοκιμάστε την με φράουλες, θα εκπλαγείτε!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. παγάκι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Γεμίστε μισό ποτήρι (τσίγκινο κατά προτίμηση,όπως του σέικερ) γάλα μακράς διαρκείας και ρίξτε μέσα ένα παγάκι.

  2. 2

    Χτυπήστε για 5 λεπτά στο μίξερ του φραπέ, μέχρι να λιώσει το παγάκι.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (9)

mary2345
mary2345 @cook_8466383
χμμμμ...φαινεται πολυ ενδιαφερον...θα ηθελα να ρωτησω:οταν λες γαλα μακρασ διαρκειας εννοεις το νουνου, η αυτο που μπαινει στο ψυγειο και απλως διαρκει περισσοτερο;επισης,το ποτηρι θα το βαλουμε στην καταψυξη πριν χτυπησουμε το γαλα η αφου φτιαξουμε τη σαντιγυ για να παγωσει;

Από

iliaki
iliaki @cook_8470695
στις
athens,