Σαν...tiramisu
Γλυκάκι που θυμίζει tiramisu, αλλά με πειραγμένα υλικά. Το δοκίμασα και αξίζει! Μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι έτοιμο σε 10 λεπτάκια!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι δοκιμασμένη, γρήγορη, εύκολη και πολύ νόστιμη! Την είδα στο ένθετο "τι θα μαγειρέψουμε σήμερα" του περιοδικού TVzapping. Εκεί πρότειναν και φουντούκια αλλά εγώ τα παρέλειψα γιατί έτσι θυμίζει περισσότερο το κλασικό γλυκό.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τα πράγματα είναι απλάβουτάμε για ελάχιστα δευτερόλεπτα τα μπισκότα στον καφέ και τοποθετούμε μια στρώση σε μέτρια φόρμα.
-
2
Χτυπάμε τη ricotta με το γιαούρτι και τη ζάχαρη να γίνουν κρέμα.
-
3
Απλώνουμε τη μισή πάνω από τα μπισκότα, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα μπισκότα και μετά ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα.
-
4
Πασπαλίζουμε κοσκινισμένο κακάο στην επιφάνεια του γλυκού και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρουμε.
Σχόλια (10)