Σάντουιτς με καπνιστό σολομό και ανθότυρο
Θρεπτικό και υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες
Λίγα μυστικά ακόμα
Συνήθως ο σολομός σερβίρεται με πρασινάδα, τυρί κρέμα, αυγουλάκια και αλλά καλά (που όλα μου αρέσουν) απλά μια των ημερών τον δοκίμασα με ανθότυρο και ντοματίνια και το βρήκα πολύ πιο ενδιαφέρον σε γεύση.Συνηθως για μένα αυτό το σαντουιτς είναι ένα γεύμα, μεσημεριανό αν είμαι στη δουλειά ή βραδυνό αν είμαι σπίτι.
Υλικά
-
3 φέτες καπνιστό σολομό
-
χυμό από ½ λεμόνι
-
λίγο άνιθο
-
3 κομμάτια ανθότυρο (πάχους 1 εκ.περίπου)
-
πιπέρι
-
1 ατομική μπαγκέτα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το χυμό από το λεμόνι, τον άνιθο και το πιπέρι και βάζουμε τα κομμάτια του σολωμού να μαριναριστούν για λίγο.
-
2
Ανοίγουμε τη μπαγκέτα στη μέση βάζουμε το ανθότυρο, από πάνω το μαριναρισμένο σολωμό (στραγγισμένο) και τα ντοματίνια μας κομμένα στη μέση.
-
3
Κλείνουμε τη μπαγκέτα μας και απολαμβάνουμε το πανεύκολο σαντουιτς μας
Σχόλια