Διόρθωση συνταγής

Υλικά

10 Minutes
5 μερίδες
  1. 1 1/2 κιλό σαρδέλες φρέσκες
  2. λίγο ελαιόλαδο
  3. ρίγανη
  4. αλάτι κατά βούληση
  5. 1/2 κ.γ πάπρικα γλυκιά
  6. ξύσμα απο 1 λεμόνι
  7. 1 σκελίδα σκόρδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις πλένουμε καλά.

  2. 2

    Τις αραδειάζουμε σε ένα ταψί τη μια δίπλα στην άλλη, αλατίζουμε, ρίχνουμε πάπρικα, ρίγανη, ξύσμα, το σκόρδο σε φετάκια και τέλος περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.

  3. 3

    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10'.

Αντιδράσεις

Από

Ζου Ειρηνη
στις
Αθήνα