Σεσκουλοπιτάκια σε φορμάκια
Πανεύκολα αλμυρά χορτοκεκάκια, για όλες τις ώρες. Ιδανικά για πάρτυ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν κολλάει η φόρμα σας λαδώστε και αλευρώστε την.Το φλιτζάνι που χρησιμοποιώ είναι 200 ml περίπου.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε με το σύρμα τα αβγά, το γάλα, το σπορέλαιο και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεμένο με το αλάτι και το μπέικιν. Θα φτιάξουμε έναν αραιό χυλό.
-
2
Προσθέτουμε και τα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
-
3
Γεμίζουμε φόρμες για μάφιν ως τη μέση περίπου γιατί φουσκώνουν πολύ.
-
4
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
-
5
Αν θέλουμε μπορούμε να το ψήσουμε και στη φόρμα του κέικ (για 40-45 λεπτά) και να το σερβίρουμε κομμένο σε φέτες.
Σχόλια
Άπειροι οι συνδυασμοί.