pinalaki
pinalaki @cook_8467672
,Eλλάδα

Την συνταγή αυτή την πήρα από την γιαγιά μου και από την γλυκιά μου τη μαμα. Aπλή, παραδοσιακή και νόστιμη, όπως την κάνουμε στο χωριό μου (Θεσσαλία), καθώς ο παππούς μου είχε προβατάκια, αρνάκια και το καλυτερο κρέας στο χωριό. Σας την προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

43 Minutes
6 μεριδες
  1. 1 αρνίσια συκωταριά (μαζι με τα γλυκάδια της).
  2. χυμό από 2 λεμόνια
  3. αλάτι
  4. πιπέρι
  5. ρίγανη
  6. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε την συκωταριά και την κόβουμε κομματάκια

  2. 2

    Την ζεματάμε 2 νερα

  3. 3

    Μετά την βάζουμε στην κατσαρολα και ρίχνουμε 2 ποτήρια περίπου νερό να βράσει.

  4. 4

    Ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι

  5. 5

    Όταν βράσει, ρίχνουμε το λάδι και την τηγανίζουμε.

  6. 6

    Όταν κοκκινήσει ρίχνουμε την ρίγανη και τον χυμό λεμονιού.

Σχόλια (28)

Από

pinalaki
pinalaki @cook_8467672
στις
,Eλλάδα