Συκώτι με κόκκινο κρασί
Γρήγορο και ζουμερό μοσχαρίσιο συκώτι!
Recipe by tastes to dream
Υλικά
-
4 μοσχαρίσια συκώτια
-
2 κ. σ. ελαιόλαδο
-
1 φλ. κόκκινο καλό κρασί
-
1/2 φλ. ζεστό νερό
-
αλάτι
-
πιπέρι
-
ρίγανη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε τα φιλέτα συκωτιού και σε κατσαρόλα που έχει ζεστάνει το λάδι τα τσιγαρίζω, για περίπου 2-3 λεπτά από την κάθε πλευρά.
-
2
Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε την φωτιά.
-
3
Μόλις πιει το κρασί, προσθέτουμε το νερό και την ρίγανη. Μόλις πιει το νερό είναι έτοιμο!
-
4
Σερβίρουμε με ρύζι ή με πατατοσαλάτα.
Σχόλια (14)