κύρια φωτογραφία συνταγής Συκώτι Μοσχαρίσιο με σάλτσα πορτοκαλιού
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

17 Minutes
3-4 άτομα
  1. 1 μοσχαρίσιο συκώτι κομμένο σε λεπτές φέτες
  2. Χυμό από 1 πορτοκάλι
  3. 1 κτσ ξύδι βαλσάμικο
  4. Ελαιόλαδο
  5. 1 κτγ κορν φλαουρ
  6. Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε ελαφρά το συκώτι και από τις 2 μεριές.

  2. 2

    Στη συνέχεια σβήνουμε με το χυμό πορτοκαλιού και χαμηλώνουμε την ένταση του ματιού. Προσθέτουμε το βαλσάμικο και αφήνουμε το φαγητό μας να μαγειρευτεί για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι κατά βούληση.

  3. 3

    Αναμιγνύουμε σε ένα ποτήρι κρασιού νερό με το κορν φλάουρ και το ρίχνουμε στο φαγητό για να δέσει η σάλτσα του.

  4. 4

    Σερβίρουμε ζεστό με φρεσκοκομμένο πιπέρι

Αντιδράσεις

Σχόλια (61)

mamaka
mamaka @cook_8453194
Έκανα σήμερα την συνταγή σου και ήταν υπέροχη. Βέβαια αντί για πορτοκάλι έβαλα μανταρίνι για να είναι λίγο πιο γλυκό, λόγω των μικρών παιδιών. Ήταν νόστημο. Να φανταστείς τα παιδιά που δεν τους αρέσουν και πολύ το συκώτι, το έφαγαν ευχάριστα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ Arience!!!

Από

Arience
Arience @cook_8449682
στις