
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ζεστένουμε ελαφρώς τη μαργαρίνη μέχρι να λιώσει, προσθέτουμε το αυγό, λίγο αλάτι, το γιαούρτι και στο τέλος το αλεύρι.
-
2
Αφήνουμε τη ζύμη για λίγο στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
-
3
Ζεσταίνω τη φυτίνη, ρίχνω το σιμιγδάλι μέχρι να καβουρδιστεί ελαφρώς και μετά το γάλα, ανακατεύοντας καλά για να γίνει σαν μπεσαμέλ.
-
4
Στο μίγμα αυτό ρίχνω τα 2 αυγά και την τριμμένη φέτα (μπορούμε να βάλουμε και 1 κούπα απο διάφορα κίτρινα τυριά)
-
5
Ανοίγω τη ζύμη σε 2 φύλλα, στρώνω κάτω το ένα, ρίχνω τη γέμιση και από πάνω το άλλο φύλλο
-
6
Ψήνω στους 180 για 45 λεπτά..
Σχόλια (15)