κύρια φωτογραφία συνταγής Σιρόπι ροδιού

Σιρόπι ροδιού

Μαγειρεύτηκε 8 φορές
sweeney
sweeney @cook_8450967
,Ελλάδα

Λίγα μυστικά ακόμα

Φροντιστε τα δοχεια να μην ειναι μεγαλυτερα απο οσο χρειαζεται, γιατι ο αερας θα αλλοιωσει το σιροπι. Χρησιμοποιηστε το, αντι για μελι, στους λουκουμαδες, τηγανιτες, γιαουρτι, ακομη και για να περιχυσετε κρεατικα. Ευχαριστούμε την Αngolina για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

60 Minutes
  1. 8 ροδια (για περιπου 1 λιτρο χυμο ροδιου)
  2. 800 γρ. ζαχαρη
  3. 1 ξυλακι κανελας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Στυβετε τα ροδια και περνατε το χυμο τους απο λεπτο σουρωτηρι.

  2. 2

    Τον βαζετε σε ενα κατσαρολακι με τη ζαχαρη.

  3. 3

    Αφηνετε τα υλικα να βρασουν (ανακατευοντας στην αρχη) και, αν χρειαστει, ξαφριζετε.

  4. 4

    Μολις λιωσει η ζαχαρη, προσθετετε την κανελα.

  5. 5

    Αφου το σιροπι δεσει, το βγαζετε απο τη φωτια και αφαιρειτε την κανελα.

  6. 6

    Περιμενετε να κρυωσει και το βαζετε σε αποστειρωμενα δοχεια.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (8)

Από

sweeney
sweeney @cook_8450967
στις
,Ελλάδα