κύρια φωτογραφία συνταγής Σιροπιαστό με ινδική καρύδα
mara.gr
mara.gr @cook_8452541
,ελλαδα

Ένα εύκολο σιροπιαστό γλυκό που αποκτά φανατικούς οπαδούς

Λίγα μυστικά ακόμα

Καλό θα ήταν το ψήσιμο να γίνει αργό. Μην το βιαστήτε.Τέλος δεν ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου πριν πέρασουν 20 λεπτά

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

45 Minutes
  1. 1 ποτήρι του κρασιού βούτυρο
  2. 1 ποτήρι του κρασιού ζάχαρη
  3. 1 ποτήρι του κρασιού γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
  4. 2 βανίλιες
  5. 1 1/2 ποτήρι του νερού []
  6. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  7. 1 1/2 ποτήρι του νερού ινδική καρύδα
  8. 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  9. Για το σιρόπι
  10. 1 1/2 ποτήρι του νερού νερό
  11. 1 1/2 ποτήρι του νερού ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά φροντίζουμε όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Λιώνουμε το βούτυρο, ύστερα το βάζουμε στο μίξερ και το χτυπάμε καλά με την ζάχαρη.

  2. 2

    Αφού το μίγμα ασπρίσει προσθέτουμε το γάλα και μετά από ένα λεπτό τα αυγά.

  3. 3

    Σε μια λεκανανίτσα βάζουμε το αλεύρι, την ινδική καρύδα, τις βανίλιες και το μπέικιν. Τα ανακατεύουμε ελαφρώς και αρχίζουμε να τα ρίχνουμε σταδιακά στα υλικά που είναι στο μίξερ.

  4. 4

    Αναδεύουμε 1-2 ώστε να είναι ομοιόμορφο το μίγμα. Το βάζουμε σε βουτηρωμένο ταψί 30αρι.Ψήνεται στους 170-180 βαθμούς αφού για 40-45 λεπτά σε προθερμασμένο.

  5. 5

    Κατά την διάρκεια του ψησίματος φτιάχνουμε και το σιρόπι σε χαμηλή φωτιά. Σιροπιάζεται ζεστό και το κόβουμε σχεδόν μόλις το σιροπιάσουμε. Αν θέλετε πασπαλίζετε με ινδική καρύδα. Καλή επιτυχία

Αντιδράσεις

Σχόλια (27)

🍰🥟Ελβίρα📖🪡✂️
🍰🥟Ελβίρα📖🪡✂️ @elvira
Γειά σας. Μόλις κατέβασα την εφαρμογή. Επειδή μου αρέσει πολύ το ινδοκάρυδο βρήκα αυτή τη συνταγή, έχω όμως μία ερώτηση: το βούτυρο σε ποτήρι πώς το μετράμε; εγώ ξέρω γρ. (πακέτο) και ml (λιωμένο). Ευχαριστώ πολύ

Από

mara.gr
mara.gr @cook_8452541
στις
,ελλαδα