Διόρθωση συνταγής

Υλικά

18 Minutes
2-3 άτομα
  1. 250 γρ. κριθαράκι χονδρό
  2. αλάτι
  3. πιπέρι
  4. 2 κόκκους μπαχάρι
  5. 2 καρφάκια γαρύφαλλο
  6. 1 δαφνόφυλλο
  7. 1 κ.γ. πελτέ
  8. ελαιόλαδο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο.

  2. 2

    Προσθέτουμε ένα ένα όλα τα υλικά μας.

  3. 3

    Σβήνουμε με 1 1/2 ποτήρι νερό.

  4. 4

    Μόλις κοχλάσει το νερό προσθέτουμε το κριθαράκι.

  5. 5

    Χαμηλώνουμε και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιεί το νερό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

DEMI.K
DEMI.K @cook_8503564
personna
Ευχαριστώ! όντως για νηστίσιμο είναι νόστιμο.

Από

DEMI.K
DEMI.K @cook_8503564
στις