Σκορδαλιά της μαμάς
Με πατάτα και ζωμό από βρασμένα ψαράκια!!!!! Νοστιμότατη!!!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Λάδι, ξύδι, λεμόνι βάζετε όσο θέλετε εσεις ανάλογα με τα γούστα σας.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζω τις πατάτες και τα ψάρια σε χωριστά σκεύη
-
2
Χτυπάω στο γουδί (ή μίξερ) όλα τα υλικά
-
3
Προσθέτω λίγο λίγο και τον ζωμό των ψαριών μόνο (όχι τα ψάρια) αφού προσέξω να μην υπάρχουν κόκκαλα μέσα και μέχρι να φτάσω να έχω την υφή που θέλω.
-
4
Καλή όρεξη!!
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια