Snaps βρώμης
Λεπτά, ξεροψημένα μπισκότα βρώμης με ηλιόσπορο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι παραλλαγή μπισκότων βρώμης. Όσο πιο λεπτή κάνετε τη ζύμη τόσο πιο πολύ θα πλησιάζει το αποτέλεσμα στα snaps του εμπορίου.
Υλικά
-
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
1,5 κούπα νιφάδες βρώμης
-
0,5 κούπα χυμό πορτοκαλιού
-
0,5 κούπα ελαιόλαδο
-
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
-
1 κουταλιά της σούπας μέλι
-
1 βανίλια
-
0,5 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
-
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
-
1 πρέζα αλάτι
-
ψίχα ηλιόσπορου
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάλτε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη.
-
2
Ανακατέψτε με ένα κουτάλι της σούπας.
-
3
Βάλτε στο ψυγείο το μείγμα για μισή ώρα.
-
4
Πάρτε στο χέρι σας μια μικρή ποσότητα από το μείγμα και πλάστε μικρά μπαλάκια.
-
5
Πιέστε με τα δάχτυλά σας τη ζύμη να απλωθεί.
-
6
Τοποθετήστε τα snaps σε ταψί στο οποίο έχετε στρώσει ένα αλουμινόχαρτο ή μια λαδόκολλα.
-
7
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια