Σνίτσελ υπέροχα
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορεί να γίνει και με χοιρινά σνίτσελ ή με φιλέτο κοτόπουλο.
Υλικά
-
4-5 σνίτσελ μοσχαρίσια
-
100 γρ. τριμμένη φρυγανιά
-
100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη ή ρεγκάτο
-
1-2 αυγά
-
αλατοπίπερο
-
μαργαρίνη για το τηγάνισμα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζω σε σειρά
-
2
Ένα μπολ με τα σνίτσελ αφού πρώτα τα έχω κόψει σε μικρές μπουκιές και τα έχω αλατοπιπερώσει.
-
3
Ένα άλλο μπολ με το αυγό χτυπημένο.
-
4
Ένα μπολ με το τριμμένο τυρί
-
5
Και τέλος ένα μπολ με την φρυγανιά.
-
6
Στη συνέχεια βουτάω ένα ένα τα σνίτσελ στο αυγό, μετά στο τυρί και τέλος στη φρυγανιά.
-
7
Ύστερα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζω τη μαργαρίνη να λιώσει την αφήνω να καψει λίγο και τηγανίζω τα σνίτσελ και από τις 2 πλευρές.
-
8
Όταν ροδίσουν είναι έτοιμα.
-
9
Αν θέλουμε όταν τα σερβίρουμε μπορούμε να τους ρίξουμε από πάνω λίγο λεμόνι.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια